dijous, 22 de maig del 2008

Partidàs de Lakers

Partidàs de Lakers, i no perqué hagin dominat el partit de principi a fi. És més per la gesta de remontar 20 punts en contra siguent l'altre èquip els Spurs.
Com deia en la meva entrada de la prèvia, una de les claus de les possibles victòries dels Lakers seria la possibilitat de que Kobe fagi un partidàs + una bona defensa del Pau + un bon acompanyament de la resta del èquip.
Doncs bé, es veu que la cosa ha començat fatal, i fins la mitja part no s'han posat en marxa els mecanismes necessaris per fer la canviar el partit a favor dels d'or i púrpura (es diu així en Català?).
Kobe no havia fet res en els dos primers quarts, però "El Señor de los Anillos" l'hi deu haver xiuxiuejat alguna cosa a l'orella perqué es posés les piles, i ha sigut el que feia falta per posar-se a manar al partit i ajudar a l'èquip a guanyar, tot i palmejar una canasta en contra a falta de poc més d'un minut, i posar als seus 85-85. Finalment Kobe, sense fer res a la primera part ha fet 27 punts, 5 rebots i 9 assintències.
Per la seva banda, Pau Gasol ha molestat tot el que ha pogut al gran Duncan, perqué amb aquest tio no es pot fer massa més que molestar-lo mentre ell fa el seu partit, 30 punts i 18 rebots. Es veu que "Gasolutions" ha defensat com mai desde que és a l'NBA i que realment ha molestat a Duncan quan els punts eren decisius. Pau 19 punts i 7 rebots, una mica pobre, però eficient en defensa i eficàs als moments decisius.
La cosa comença bé, aviam si al final hi ha sort i el menda s'equivoca.
Per cert les estadístiques, ja sabeu que als nord-americans els hi encanten, diuen que Phil Jackson no ha perdut mai una sèrie de play-off si ha començat guanyant el primer partit. Es veu que aquesta és la que fa quaranta (que bèstia el paio).
Continuaré comentant les finals de conferència.
De l'ACB no en parlo perqué ja he vist que el Sukkus ho fa, molt bé per cert, i suposo que L'Observador començarà a fer-ho enb breu.